Asonor® er tidligere blevet kåret som bedste produkt og bedste køb til prisen. Nu er det testvindende snorkemiddel effektive virkning også bekræftet i stor tysk undersøgelse.  

Snorker du, og har du prøvet alverdens snorkemidler uden at finde ét, der virkelig hjælper dig af med problemet? Er du blandt de hundredetusindvis af andre snorkere, der er i tvivl om, hvilke snorkeprodukter der virker, og hvilke der ikke gør?

Nu kan du blive både tvivl og snorken kvit. Tysklands største forbrugerorganisation Konsum Götinnen har netop undersøgt snorkepræparatet Asonor og bekræftet, at det effektive snorkemiddel reducerer eller helt fjerner snorken hos 75 % af de 1.000 testpersoner og deres partnere, der blev fulgt i en periode på 30 dage.

Testen er den mest omfattende forbrugertest, der nogensinde er gennemført i Tyskland, og resultatet er helt på linje men en tidligere stor forbrugertest fra september 2012, udført af den skandinaviske forbrugerorganisation Buzzador.

Asonor snorkemiddel er klinisk dokumenteret og registret af de sundhedsfaglige myndigheder i mere end 50 lande, og i Danmark, Tyskland og resten af EU er Asonor registret i henhold til direktiv 93/42/EEC. Asonor overholder således myndighedernes krav til bl.a. dokumenteret virkning og produktsikkerhed.

Select your currency
USD United States (US) dollar
EUR Euro